Al 20 jaar samenwerking!

Het is een van de mooiste horecabedrijven in West-Brabant om voor te mogen werken, Non Plus Ultra in Woensdrecht! Een mooi, divers en vooral warm bedrijf aan de rand van Woensdrecht met uitzicht over de polder, waar eigenlijk iedereen welkom is! Van groot tot klein en van minder bedeeld tot rijk, en dat is uniek dat je dat als ondernemer weet weg te zetten!

Non Plus Ultra is de eerste klant van Mix4.nl | Online Marketing, dat officieel startte in 2006, maar de samenwerking is al veel langer. De samenwerking begon officeel in 2000 toen Bart Gunterman, nu eigenaar van Mix4.nl en inmiddels 35 jaar, begon in de keuken bij Non Plus Ultra. Hij deed daar de afwas en hij kijkt daar nog steeds met veel plezier op terug. “Het was mijn leukste en beste werkgever!” zegt hij vol trots. Het was in de tijd dat Annie en Sjef Palinckx nog eigenaar waren van Non Plus Ultra en dat Kees en Saskia langzaam in de zaak kwamen. “Annie was eigenlijk een soort super moeder van Woensdrecht, als je daar wilde komen werken was je welkom ze nam gewoon iedereen aan zonder oordeel. En als je er kwam eten of wat drinken, alles kon en je voelde je altijd welkom en die sfeer hangt er nog steeds, dat is uniek! Annie wilde altijd iedereen helpen en was enorm gastvrij, het was een fantasisch mens! En Sjef, die vond bijna alles goed hij stond achter de bar en was vaak aan het biljart te vinden.” Het biljart staat er niet meer want Non Plus Ultra groeide verder en inmiddels zijn Kees & Saskia eigenaar geworden van “Non Plus” zoals intimie het noemen. Maar terug naar de start van de samenwerking die 20 jaar terug begon. Bart zei tegen Kees” “Zal ik een website maken? Dan kan iedereen ons vinden online.” Dat was toen nog pril en de investering was te overzien en zo werd Non Plus Ultra de eerste klant van Mix4.nl. “Daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor en super trots op!” zegt Bart. “Het gaf mij de kans om te gaan ondernemen”.

Momenteel is de website uitgegroeid tot een groter geheel. We verwelkomen op de website per jaar zo’n 18.500 bezoekers. Zo’n 4 jaar geleden zijn we gestart met Facebook, waar we op het moment van schrijven een 3.700 volgers hebben en in tijden van Corona hadden we daar een bereik van 50.000 lokale mensen in één maand tijd, dat was gigantisch. Het zorgde ervoor dat we direct en effectief konden schakelen toen plots alle horeca dicht moest en dat we vanuit Non Plus Ultra een compleet nieuw plan moesten lanceren met een “Drive Thru, Pick-Up Piont en de Catering.” Er moest bekend gemaakt worden dat we er weer waren! Door inzet van online wisten we snel ons gasten te bereiken en konden we toch doordraaien op ons tijdelijke concept. “Online ondersteuning is voor ons niet meer weg te denken in deze tijd” zegt Kees Palinckx. “Je moet elkaar steunen door dik en dun. Corona is niet de tijd voor horeca ondernemers om veel te investeren, maar ze moeten wel zichtbaar zijn en dan moet je zorgen dat je er staat” zegt Bart, “Als klanten in de goede tijd goed voor jou zijn, moet jij ze helpen in kwaade tijden, zo wil ik ondernemen en dat doen we ook.”

Bart Gunterman zegt: “Het is niet altijd te zien aan de website of Facebook, maar soms hebben die veel meer impact dan dat je denkt. Dat kan je aan de voorkant niet zien.” Kijk maar bij Non Plus Ultra, had jij verwacht dat daar in de zomer 13.500 mensen de website bezoeken? Met Non Plus Ultra werken we al 20 jaar samen en in tijden van Corona zie je wat die lange samenwerking doet, dan kan je op elkaar bouwen! Bart vindt het geweldig om met ondernemers mee te denken. Hij werkt het liefst met ondernemers uit de regio. Hij komt zelf uit Hoogerheide en heeft zijn Online Marketing kantoor in Bergen op Zoom. Bart zegt “Ik ben trots op de bedrijven uit de regio waar we voor mogen werken, want dat doen we alleen als er partnership is, een langer termijn visie en vertrouwen. Zo werken we bijvoorbeeld ook voor Prop Boomtechniek, Prop Beplantingswerken,Installatiebedrijf Van de Korput, Groentechniek Hoogerheide, ML Slijptechniek, Sjerk Slagmolen Wooninrichters en Mannenspeeltuin. Daarnaast werken we ook voor bekende grote partijen zoals Badé (importeur van Big Green Egg Nederland), Vaillant Nederland en hebben we recent één nieuw groot landelijk project opgeleverd: Glasbreuk Herstel® Dat zorgt voor een ideale mix en veel ervaring en kennis die we over en weer delen.”

Mix4.nl ontwikkelt website en webshops, maar denkt vooral mee in content strategiën en advertentie mogelijkheden. We zorgen voor goede posities in Google door slimme website op te zetten. Daarnaast bedenken we strategieplannen voor Adverteren in Google en op Facebook, en indien gewenst voeren we die ook uit. We doen één ding anders dan heel veel collega’s, we helpen juist ondernemers om dingen zelf te leren en te doen om indien wenselijk kosten te besparen en te begrijpen wat wij doen zodat we samen kunnen groeien.

Zelf ondernemer en zin om een keer vrijblijvend te sparren over de online mogelijkheden voor uw bedrijf?

Afspraak maken? Vul ons contact formulier in of bel 0164-712222.